Menu
A+ A A-

Tuinontwerp

tuinaanleg

Een tuin verdient alle aandacht, aangezien het een belangrijke plek rond de woning of het bedrijfspand inneemt. Daarom moet vanaf het begin alles kloppen. De Jong & De Jong ontwerpen u tuin van A tot Z. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin benodigd kennis, energie en voldoende tijd. Wanneer u niet aan alle drie ctriteria kan voldoen, dan schakelt u De Jong & De Jong in.

Voordat wordt gestart met het tuinontwerp, willen wij eerst het perceel rondom uw woning of bedrijfspand zien. Op basis van uw initiële wensen en onze ervaring maken wij een conceptplan. Wanneer u vervolgens akkoord gaat met de offerte, dan gaat de tuinarchitect aan het werk. Op basis van het conceptplan maakt diegene een professioneel ontwerp. Dit ontwerp wordt, waar nodig, aangepast aan uw wensen. 

De volgende stap is het aanleggen van de tuin. Op basis van het ontwerp van de tuinarchitect (niet verplicht) richten wij de tuin in. Tuinaanleg is niet zo maar een klus; het benodigt uiterste zorgvuldigheid en deskundigheid van de hoveniers. Ook het groen (beplantingen) moet van de hoogste kwaliteit zijn, ietwat bij De Jong & De Jong wordt gewaarborgd.

De laatste stap is het periodiek onderhouden van de tuin. Heeft u geen tijd of energie voor het onderhouden van uw tuin, informeer dan via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Bedrijfsinformatie

Kies voor zekerheid

Contact

De Jong & De Jong

Watermolendijk 3
9761 VH Eelde-Paterswolde
T: 06 - 12 132 348
E: