Menu
A+ A A-

Over De Jong & De Jong

De Jong & De Jong uit Eelde-Paterswolde is een jong en dynamisch bedrijf. Klanten kunnen profiteren van een veelzijdigheid in groenwerk. De Jong & De Jong regelt het ontwerp, aanleg en onderhoud in en rondom uw tuin. Daarnaast biedt De Jong & De Jong ook andere werkzaamheden zoals houtbouw, graafwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden.

Denk hierbij aan het plaatsen van op maat gemaakte tuinhuizen, houten vlonders. Maar ook het uitgraven van een fundering met een minikraanmachine. Daarnaast biedt De Jong & De Jong de mogelijkheid om de verstopte riolering te ontstoppen en waar nodig te vervangen.

De werknemers van De Jong & De Jong zijn kundig en beschikken over de juiste benodigde diploma's. Wij streven altijd naar het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk en 100 procent klanttevredenheid. De Jong & De Jong legt hiermee de lat hoog, maar is van mening dat door het toepassen van de kernwaarden professionaliteit, betaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid, dit doel kan worden behaald.

De eigenaar Arjan de Jong geeft zijn vakkennis over op werknemers en streeft op deze manier naar een hoogwaardig team van vakmensen.

Bedrijfsinformatie

Kies voor zekerheid

Contact

De Jong & De Jong

Watermolendijk 3
9761 VH Eelde-Paterswolde
T: 06 - 12 132 348
E: