Over De Jong & De Jong

De Jong & De Jong uit Eelde-Paterswolde is een jong en dynamisch bedrijf. Klanten kunnen profiteren van een veelzijdigheid in groenwerk. De Jong & De Jong regelt het ontwerp, aanleg en onderhoud in en rondom uw tuin. Ook bestrating en gladheidsbestrijding in de winter behoren tot aangeboden werkzaamheden. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke opdrachtgevers biedt De Jong & De Jong een complete en betrouwbare service.

De werknemers van De Jong en De Jong zijn kundig en beschikken over de juiste benodigde diploma's. Wij streven altijd naar het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk en 100 procent klanttevredenheid. De Jong en De Jong legt hiermee de lat hoog, maar is van mening dat door het toepassen van de kernwaarden professionaliteit, betaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid, dit doel kan worden behaald.

De eigenaren van De Jong & De Jong zijn twee broers, Arjan en Robert. Zij deden eerst ruime ervaring op bij andere bedrijven, voordat zij startten met deze onderneming.

Bedrijfsinformatie

Kies voor zekerheid

Contact

De Jong & De Jong

Watermolendijk 3
9761 VH Eelde-Paterswolde
T: 06 - 12 132 348
E: